Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Undrar just när man skall få tid…  att läsa alla de böcker som står olästa i bokhyllan, bläddra i den där högen av magasin som ligger under soffbordet, sortera och sätta in de där recepten som ligger utklippta i en pärm, skriva den där dagboken som ännu är fylld av blanka blad, klistra in de där fotografierna som blev framkallade för länge sedan, fålla upp de där byxorna jag köpte för snart ett år sedan som aldrig blivit använda för att de är för långa, sticka den där halsduken som jag köpte garn till förrförra hösten …. svaret är nog att man får aldrig tid, man tar sig den!

Natten till 30 oktober får vi faktiskt lite extra tid, en extra timme att utnyttja på bästa sätt, då är det nämligen dags att gå tillbaka till vintertid. Vi ställer tillbaka klockan en timme och åstadkommer på så sätt en effekt av mörkare eftermiddagar och kvällar, väldigt onödigt om ni frågar mig, jag utnyttjar ändå inte ljuset på morgonen.  Jag avundas faktiskt ryssarna som i år hoppar över återgången till vintertid och passar på att ändra sin normaltid så att de får ljusare kvällar året om.

love

Det slår aldrig fel, när sommaren sjunger på sista versen och hösten börjar bjuda på vackra färger och krispig luft får jag alltid sådan lust att göra något kreativt. Förutom att pyssla och fixa hemma drömmer jag om att få tiden att räcka till dans- & ridlektioner, återuppta franskastudierna, börja spela piano igen, gå en skriv- eller fotokurs eller kanske testa något helt nytt som att dreja?

Ikväll blir jag ensam hemma så kanske ska jag ta mig tid att öppna den där boken jag så länge velat börja läsa eller… kanske ska jag ta mig tid till att bara vara!

yesssssss <3

Annonser